Distribuție

Ce oferim

Avem o rețea de distribuție bine stabilită, deoarece furnizăm produse prin toate cele patru depozite distribuite în toată țara. Mai mult decât atât, avem furnizori din toate țările Uniunii Europene pe lângă România. Acest lucru ne permite să furnizăm eficient clienților noștri peste 250 de companii din 22 de țări distribuite pe trei continente.

Distributie

 

Gama de produse distribuite este foarte mare și include medicamente de marcă, precum și medicamente generice. Perfect Care este autorizat să se ocupe de produse sanitare și de igienă, produse cosmetice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, medicamente homeopate, medicamente de vânzare, medicamente cu prescripție medicală și, de asemenea, substanțe controlate (narcotice).

Avem un departament specializat care se ocupă de furnizarea spitalelor și avem acorduri la nivel național cu peste 80 de spitale și clinici private.

Toate depozitele noastre respectă GDP-ul și au fost inspectate periodic de Agenția Națională a Medicamentului.

Avem propria noastră logistică pentru stocul mobil în România; pentru toate transporturile externe folosim companii de logistică conforme cu GDP-ul.